Σχετικά με εμάς

Η Orbis anima Κοιν.Σ.Επ " Αυτογνωσία κύκλος ψυχής " Είναι Αναγνωρισμένο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Υπουργείου Εργασίας και έχει λάβει έγκριση για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει. Η έδρα της σχολής βρίσκεται στον Πειραιά  τα  μαθήματα  δια  ζώσης  διεξάγονται  στο  παράρτημα στην Νίκαια - Αγ. Ι. Ρέντη 7ης Μάρτης 1944 21 Α . 

 Πρόεδρος της σχολής κ.. Ηλιοπούλου Λιλιάνα .

Οι  συνεργάτες  της  σχολής  αντιλαμβανόμενοι την κρίση που επικρατεί στο κοινωνικό σύνολο παρέχει τα περισσότερα εκπαιδευτικά σεμινάρια με την σύγχρονη & ασύγχρονη εκπαίδευση τηρώντας τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα. Τα προγράμματα των πανεπιστήμιων ή άλλων οργανισμών που συνεργάζεται η σχολή και παρέχονται μέσο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 θα ενημερωθείτε για τα δια ζώσης μαθήματα και θα τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας 8 μέλη σε κάθε τάξη. Προς το παρών τα μαθήματα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε  εξ αποστάσεως.

Σε ποιους απευθυνόμαστε:

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής αφορούν ενήλικες από 18+ σπουδαστές που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν και να παρακολουθήσουν μαθήματα στο κλάδο που τους ενδιαφέρει.

Απευθυνόμαστε σε :

Απόφοιτους Λυκείου

Φοιτητές ή Αποφοίτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ΚΕΚ

Σύμβουλους σωματικής & ψυχικής Υγείας

Διατροφολόγους - Διαιτολόγους

Εταιρείες για εκπαίδευση των υπαλλήλων τους

Επαγγελματίες Υγείας, Ευεξίας και συναφή ειδικοτήτων

Γονείς που επιθυμούν να μπουν ενεργά στον επαγγελματικό χώρο σε σχέση με τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει η σχολή.

Επαγγελματίες που επιθυμούν να αλλάξουν καριέρα και επάγγελμα

Εναλλακτικούς θεραπευτές